duminică, 5 august 2012

Thief of Hearts Capitolul 19


Capitolul 19

- Esti gata ?
- In cinci minute ies. Zise Elena in timp ce isi refacea machiajul in baia publica din clubul unde erau.
Bonnie, era si ea acolo. Urmarind orice miscare si orice neatentie din partea Elenei ca sa poata cocheta cu scumpul ei Stefan.
Ii vazu cand s-au intors de la baie, trebuia sa recunoasca ca dragalesenia lor era chiar absurda. Ajunsi la masa lor, Elena a fost invitata de un trecator la dans, moment perfect ca Bonnie sa isi intre in pielea unei suedeze.
Trecuse prin fata lui, cocheta afisand un mers de felina care ii scotea toate formele in evidenta. Bonnie credea ca ii va fi mult mai greu sa il ademeneasca, dar se inselase. Imediat de trecuse de masa lui, acesta o urma, fara sa se uite in urma. Bucuroasa de reusita, Bonnie iesi din club si incetini pasul pentru a fi sigura ca acesta o va detecta usor inainte sa urce in masina.
- Singura ? Auzi vocea de barbat din spatele ei, care cu siguranta era Stefan. Bonnie isi dresa glasul si afisa un zambet inainte de a se intoarce.
- Si disponibila. Spuse Bonnie, nevenindu-i sa creda ca ea fusese cea care a spus acele cuvinte. Inchise portiera masini si inainta spre el mai seducatoare ca niciodata. Rolul de suedeza ii pria in adevaraul sens al cuvatului.
- Atunci ce ai spune de companie ? Ii sugera Stefan cu o urma de suras in coltul guri.
Ajunsa in fata lui, aceasta ii puse mana pe piept si ii adresa o privire provocatoare.
- Stiu un loc perfect, zise in cele din urma Bonnie. Facu roata imprejur si ii spuse : Urmeaza-ma.  Avea o rochita alba decolata si mini, care nu numai ca o avantaja, dar ii si scotea la vedere fundul bombat si sexi.
Cand au ajuns in dreptul masini, aceasta ii arunca cheiile si intra pe partea dreapta a masini. Stefan facand acelasi lucru. A pornit masina si urma instructiuniile lui Bonnie pentru a ajunge la hotelul unde decise impreuna cu Damon ca era locul perfect.
Camera era deja revervata, insa Bonnie mersese totusi la receptie, lasandu-i lui Stefan impresia ca face rezervare, dar ea cerea doar cheia si filtra umpic cu baiatul de la receptie, care potrivit ecusonului, il chema Paul.
- Multumesc, Paul. Isi indreptase toata atentia asupra lui Stefan. Indreptandu-se spre lift, aceasta se ruga ca Damon sa fi pus in camera toate cele necesare. Ii era frica de ce avea sa se intample daca dadea gres, insa isi aduse aminte ca Damon ii spusese ca avea sa fie pe aproape, pentru orice eventualitate.
Damon avusese grija ca acea camera sa fie amenajata cu un echipament dotat. Camere de luat vederi pana si in baie, iar microfoanele erau in aranjamentele de flori si in spatele noptierelor de la capul patului.
Usile liftului s-au deschis si Bonnie pasi inainte, facandu-i semn cu degetul aratator sa o urmeze. Nici ea insasi nu se putea recunoaste, dar ii placea jocul care il juca, iar in amintirea mamei ei si a prieteniei cu Damon, credea ea, ca merita tot efortul.
- Cum te cheama ? O intreba Stefan
- Poti sa imi spui cum vrei tu, zise Bonnie in timp ce baga cheile in iala de la camera ce o rezervase.
Bonnie pasi in camera cu Stefan nerabdator. Planul mergea struna, insa nu se asteptase ca Stefan sa treaca la actiune imediat ce au intrat. O prinse de mijloc si o trase in directia lui, furandu-i un sarut. Bonnie se simtea scarbita de gestul acestuia, dar nu putu sa dea inapoi si ii raspunse la sarut. Se sarutara pana au ajuns in dreptul patului unde potrivit  spuselor lui Damon, chiar sub pat era o tepusa imbibata cu verbina. O cantitate considerabila incat sa il imobilizeze pe Stefan. Aceasta prelua initiativa si il impinse pe pat, in timp ce isi dadea rochia jos, ramanand doar in lenjeria intima. Un compleu pe care si-l cumparase cu o zi in urma.
Cand se apleca sa isi scoata si pantofi cu toc, ridica putin din covertura ce acoperea patul si vazu nu doar o tepusa, ci mai multe. In jur de cinci sau sase. Probabil ca Damon dorea sa ii provoace durerea care o simtise si el, se gandi ea.
Il privi pe Stefan ce astepta intins pe pat, savurand micul show care il dadea Bonnie dezbracandu-se.

Dupa ce Elena dansa cu barbatul care o invita la dans, aceasta se aseza la masa care se presupunea ca era a ei si a lui Stefan. Il cauta cu privirea, insa nu reusi nici cum sa dea de el. Probabil se dusese la baie, sau ii cu vrio pustoaica danseaza, se gandi Elena in timp ce savura din bautura ei. Bea whisky cu apa tonica, o bautura ce o incercase prima oara in compania lui Damon.
Plictisita, incepu sa il caute pe Stefan, insa nici urma de acesta. Unde putea sa fie ? Isi scoase telefonul mobil din geanta si cauta numarul lui Stefan prin agenda.
- Trrr, Trrr.

Bonnie scoase o tepusa de sub pat si o lasa la indemana. Auzi telefonul lui Stefan sunand si de teama sa nu ii fie stricat show-ul aceasta ii provoca lui Stefan o durere de cap infernala, apoi se apleca repede si luase tepusa. Se repezi asupra lui si o infipse in abdomen.
- Ce Dumnezeu... reusi Stefan sa spuna. Durerea provocata de Bonnie era insuportabila, incat numai simti durerea ce i-o provoca tepusa imbibata cu verbina in abdomenul acestuia si reusi sa se ridice cu greu. Bonnie era speriata cand vazu ca o singura tepusa nu il doborase, asa ca se repezi si lua inca doua, avand aceasi destinatie ca si prima.
- Curvaa naibii... tipa Stefan inainte ca acesta sa isi piarda cunostinta din cauza dureri.

Suparata ca o lasase balta, aceasta forma numarul de taxi si isi comanda unul. Dupa terminarea convorbiri, avea de asteptat doua minute si putea iesi.
In taxi Elena ii daduse instructiuni taximetristului unde sa o lase si privi pe geam absenta tot drumul.
Ajunsese fix pe coltul cladiri unde locuia si ruga taximetristul sa opreasca. Ceva ii atrase atentia si cobori din masina imediat ce aceasta se oprise. Privi spre bucata de perete un graffiti. Nu putea sa isi dea seama ce era, ce insemna, dar undeva inauntrul ei stia ca avea legatura cu ea. Graffitiul continea un barbat si o femeie plimbandu-se in ploaie in miezul noptii. Exact asa se intampla cand Damon venise in Georgia in vizita. Lacrimile ii curgeau si numai stia ce sa creada. Se uita in stanga si in dreapta, gandindu-se daca acest graffiti chiar avea legatura cu ceea ce traise cu Damon. Stergandu-si lacrimile se intoarse la taximetrist, ii platise cursa, iar dupa ce acesta pleca,  Elena se indrepta spre graffiti si il atinsese...Parea atat de prinsa de imaginea celor doi indragostiti, plimbandu-se in ploaie, incat nu isi dadu seama ca statuse aproape un ceas si il privi.

- Neata, soare.. canta Bonnie cand Stefan isi deschidea cu greu ochii. Ii mai infipse o tepusa sa fie sigura si incepu.
- Ce motiv ai avut sa complotezi cu Katherine in despartirea fratelui tau de logodnica ta ?
- Despre ce Dumnezeu vorbesti acolo, catea proasta ? Scuipa Stefan cuvintele in scarba si cu putin sange. Incerca sa isi miste bratele, dar observa ca Bonnie il legase de pat destul de bine incat sa aibe timp sa isi faca treaba.
- Vorbesc despre fapta care ati facut-o in urma cu un an. Filmuletul care a motivat-o pe Elena sa il paraseasca pe Damon, continua aceasta.
- Aaa. Il auzi pe Stefan razand in ciuda dureri care o simtea, rasul lui era destul de ragusit, insa cu toate astea tot ii provocase nervi lui Bonnie intrucat aceasta ii provocase inca o durere de cap. Stefan se zvarcolea practic in pat rugand-o sa inceteze.
Ii diminuase durerea de cap, insa aceasta continua sa persiste. Nu era inca convinsa ca acesta avea sa recunoasca partea lui de vina din complot.
- Iti spun tot ce vrei sa auzi, dar te rog...inceteaza... Vraja ce o facu Bonnie, il facea pe Stefan sa simta ca ii explodeaza capul, creierii se dilatau si simtea cum tot sangele din corp urca in directia crestetului.
- Ce baiat cuminte. Exclama Bonnie bucuroasa de reusita, insa nu se bucura inca de victorie. Ce poti sa imi spui ? COntinua aceasta pe un ton autoritar, in timp ce isi lua rochia cazuta la pamant, pe ea.
- A fost ideea lui Katherine, explica Stefan. A venit la mine cu un barbat care avea trasaturile lui Damon, insa culoarea ochilor era diferita. Lucru foarte simplu de rezolvat cu niste lentile.
- Continua, tipa Bonnie nerabdatoare.
- Mi-a propus un targ si eu l-am acceptat doar pentru ca o vroiam pe dublura lui Katherine. Vroiam una identica cu ea, insa cu caracterul si principile total diferite de ale ei, iar Elena era mai mult ca perfecta. Era ideala ! Se opri pentru a lua o gura de aer si pentru a tusi cateva picaturi de sange ce le scuipa pe covertura patului.
- Continua.
- Katherine s-a ocupat de infatisarea strainului si il adusese intr-o perspectiva incat nici eu nu puteam spune cu certitudine ca acela nu era fratele meu. In timp ce filmam clipe romantice intre acestia, lui Katherine ii veni ideea si unei conversati care sa o raneasca pe Elena. Vocea barbatului era mult prea tuguiata si nu semana deloc cu vocea lui Damon, asa ca, cu cativa profesionisti in materia, am obtinut si vocea lui, inventand majoritatea celor spuse.
- Interesant. Spuse Bonnie, analizand ficare cuvant spus de Stefan. Totusi am o curiozitate. Continua Bonnie. Cum ai putut sa ii faci asta propiului tau frate ?
Stefan incepuse sa rada.
- Nu mi-am mai vazut fratele de foarte multi ani ca sa imi mai amintesc ce inseamna sa ai unul. O vroiam pe Elena si asta a fost tot.
- Stiai cat de mult o iubeste, nenorocitul si totusi ai facut-o pentru a fi tu cel care obtine trofeul... Mizerabilule. Se simtea atat de scarbita de prezenta acestuia incat nici injuraturile ei nu o calmau. Planul a mers ca pe roate, asa ca venise vremea ca aceasta sa isi i-a talpasita, dar nu inainte de a lua filmarea.
Ii se parea de bun simt sa ii spuna lui Stefan ce se ascundea in acea caseta, care Stefan o privea insistent, inainte de a pleca. Jucandu-se cu caseta si fluturand-o prin fata acestuia, Stefan reusi sa isi desprinda o mana cu care o prinsese pe Bonnie. Aceasta arunca caseta pe pardosea din instinct si isi intoarse privirea spre Stefan.
- Inca o durere, inca o infrangere... spuse Bonnie imediat ce se eliberase din stransoarea lui Stefan. Acum, daca nu te superi, flutura din gene, te voi lasa singurel. Bonnie facu o fata trista si ii trimisese un sarut, apoi iesi din camera. Pe hol o luase la fuga, nu luase liftul, se gandea ca va fi mai ok daca o va lua pe scari. In timp ce cobora scarile, aceasta se impiedica si era pe punctul de a cadea cand doua maini puternice au resusit sa o echilibreze. Isi ridica privirea si scoase un suspin, care era mai mult un of.
- Damon ce ma bucur sa te vad. Declara aceasta bucuroasa si il lua in brate. Damon ii raspunse la imbratisare si o luase de acolo, folosindu-si viteza vampirica o duse pana la masina in brate, deschisese portiera pasagerului de dreapta si o aseza cu grija. Facand roata masini a urcat la volan destul de tacut. O tacere ce pe Bonnie o nelinistea.
- Uite pasaportul tau spre fericire. Scoase Bonnie caseta cu inregistrarea si i-o inmana, afisandu-i un zambet.
Damon nu facu altceva decat sa ii multumeasca si sa isi continue drumul.
- Cred ca ar fi cazul sa renunti la planurile care le ai cu Katherine, continua Bonnie.
- A scuipat atat de multe incat numai e nevoie ? Zise Damon care isi indrepta pentru un moment privirea spre ea, apoi si-o intoarse la drum.
- A spus destul, judeca Bonnie.


4 comentarii:

  1. Mor de curiozitate sa vad ce se intampla mai departe :o3

    RăspundețiȘtergere
  2. uuuu a fost superr ca si pana acum :X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Katherine e o catea,ca-ntotdeauna!Iar Stefan...Cum a spus si Bonnie:Un MIZERABIL!!!
    Abia astept sa-i arate caseta Elenei si sa se impace!
    Multa bafta in continuare!

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere