duminică, 5 august 2012

Thief Of hearts Capitolul 18


Capitolul 18

Se facuse dimineata, iar Bonnie nu ajunsese inca. Desi era majora si vaccinata, nu se putu abtine sa nu isi faca griji pentru ea.
Pierduse notiunea timpului in alcool si nu isi putea da seama cum trecuse timpul. Pictase in acea seara si pentru prima data pictura ii iesise ingrozitoare. Pictase un fel de graffiti, unul la care se gandea sa il picteze pe peretele din fata cladiri unde locuia Elena. Insa cu siguranta mai avea de lucrat pana ii va iesi perfect.
Venirea lui Bonnie il linisti umpic, dar vestile care le aducea nu optase in favoarea lui.
- Elena planuieste sa se casatoreasca in trei luni. Desi nu ii placea stare in care era, nu putea sa ii ascunda o veste ca asta. A fost martora la toata suferinta lui de cand plecase Elena si nu a fost deloc placuta, insa vestea asta cu siguranta avea sa il distruga si asa fusese.
Privirea lui Damon a ramas in directia ei, insa nu o privea pe ea, privea in gol, ranit, indurerat...
- Casa de piatra, zise dupa cateva minute bune in care medita, apoi facu roata imprejur si dadu sa plece cand vocea lui Bonnie il opri.
- Nu esti curios sa sti cine ii norocosul ? Daca vestea nunti era o bomba, atunci cel cu care se va casatori avea sa detoneze bomba.
- Ar trebui sa fiu ? Intreba Damon stand cu spatele la ea, evitand sa plece.
- Stefan Salvatore.
- Stefan... reusi el sa pronunte. Dar cum este posibil ? Nu locuia in Georgia ? Ce cauta tocmai la Madrid ? Si cum de nu il recunoscu-se cand ii vazu impreuna ? Era de inteles, daca stai sa te gandesti ca nu il mai vazuse de ani de zile.
- Ce cauti si tu, Damon. Chiar nu iti dai seama ? Am petrecut o noapte destul de lunga sa aflu care a fost adevaratul motiv pentru care plecase Elena. Si ghici ce ? Aceasta astepta parca medalia de aur. Nu mi-a fost deloc greu sa scot tot adevarul din gura verisoarei ei. Mandra de sine, aceasta ii facu cu ochiul, indrumandu-l sa ia un loc.
- Sunt numai urechi. Spuse Damon dupa ce se aseza destul de confortabil.
- Katherine impreuna cu dragutul tau frate au complotat sa te desparta de Elena.
- Cum ? Si de ce ar vrea Stefan sa ma desparta de Elena.
- Asta nu stiu, insa stiu cum au facut-o. In ziua cand am mers dupa Katherine, ea chiar o rapise pe Elena, dar nu intentiona sa ii faca nici un rau. Planul lor era ca ea sa vada un filmulet cu tine si Katherine, batjocorind-o si povestindu-i nenumarate faze din intimitatea voastra.
- Blestemata, trebuia sa o omor cand am avut ocazia. Batu acesta cu pumnul in genunchi.
- Vrei sa asculti povestea, sau ai de gand sa ma intrerupi constant ? Bonnie deja arata plictisita de prostia de care dadea Damon dovada. Barbatii astia, exclama Bonnie, apoi si-a dat ochii peste cap.
- Continua, te rog.
- Multumesc, facu o plecaciune in batjocura si continua. In filmulet apari tu sarutandu-te cu Katherine, bucurosi si fericiti de asa zisa prostie a Elenei...
Damon cazu pe ganduri cand il trezi Bonnie la realitate cu o pocnitura de degete.
- Pamantul catre Damon. Trezeste-teee. Striga Bonnie fluturand cu mana in directia unde privea Damon.
Cand observa ca acesta isi revenise in fire, il intreba :
- Deci, cum ii vei demonstra ca filmuletul era fals ?
- Il voi obliga pe Stefan sa spuna adevarul.
- Si daca nu o va face ? Insista Bonnie.
- Voi gasi eu o metoda sa il dau de gol si pe el si pe cateaua aia de Katherine.
- Aaaa, un mic detaliu. Cand ma pregateam sa ies din masina, am vazut-o pe Katherine cercetand hotelul si vorbind cu fata de la receptie. Ce crezi ca, cauta ?
- Asa deci. Ii si ea aici. Perfect, sari Damon ca ars
- La ce te gandesti ?
- Haide, avem de lucru. O lua pe Bonnie de mana si practic o tragea dupa el.
- Heii, asteapta, zise Bonnie tragandu-si bratul, lasandu-i urme din pricina stransori. Imi explici si mie ce ai de gand ? Continua Bonnie, in timp ce isi masa bratul cu o expresie de ofensata.
- Tu, draga mea prietena. Singura care mi-a fost alaturi, o prinse de dupa cap si ii lasa un sarut pe tampla, vei fi momeala lui Stefan si eu a lui Katherine.
- Vrei sa te faci inteles, te rog ?
- Tu te vei da drept o suedeza, crede-ma adora suedezele. Si il vei ademeni intr-o camera de hotel unde il vei otravi cu verbina, iar cu ajutorul puterilor tale de vrajitoare vei scoate de la el adevarul, bineinteles filmand toata actiunea.
Lui Bonnie ii suradea ideea cu deghizarea, de celalata parte insa nu era atat de incatata.
- Iar tu ?
- Eu... incepu sa rada. Eu o voi forta prin forta bruta pe Katherine sa spuna adevarul.
- Nu cred ca o vei face sa vorbeasca pe calea brutala.
- Atunci o voi curta.
- Iar asta necesta timp, explica Bonnie.
- Te grabesti undeva ?
- Hai sa o facem si pe asta, zise Bonnie batand palma cu Damon.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu