duminică, 1 iulie 2012

Thief Of Hearts Capitolul 12


                                                              Thief Of Hearts 


Capitolul 12 







Elena isi luase tricoul lui pe ea si inainta inspre bucatarie de unde il auzi pe Damon.


- Nu crezi ca ar trebui sa vorbim despre asta ? 


Nu intelegea la ce se referea, dar se gandi ca poate astepta pana prepara o cafea delicioasa pentru amandoi. Luase un ibric din dulapul de bucatarie, il umlu cu apa si il puse pe foc. Pragati doua cesti, cu doua pliculete de zahar pentru fiecare, si inca doua cuburi de lapte, care le aseza frumos pe farfuriile de la cesti. 


Era atat de preocupata de ceea ce facea, incat nu ii simtise prezenta lui Damon in incapere, pana acesta o lua in brate, lasandu-i un sarut pe gat.


- Ziceai ceva ? 


- Da. Mi-as dori sa stiu de ce nu mi-ai zis ca esti virgina. 


Elena acum mesteca in ceasca cand auzi cuvantul " virgina " si se inecase cu propia saliva. Nu discutase nici cu cei mai apropiati prieteni despre viata ei personala, iar el ii cere sa ii fi spus despre faptul ca ea nu fusese niciodata cu un barbat. Cu siguranta isi pieduse mintiile, se gandi ea. 


- Nu obisnuiesc sa vorbesc lucrurile personale cu nimeni. 


- Nici cu mine ? Acesta o intoarse cu fata spre el, luandu-i din mana lingurita cu care amesteca in cafea, o puse jos si cu aceasi mana ii mangaie acum obrazul. 


- Ma mai gandesc, spuse ea mimand un suras. 


- Esti atat de frumoasa. Mana lui Damon continua sa ii mangaie obrazul, iar buzele lui continuau sa se apropie din ce in ce mai aproape de ale Elenei. Se simtea de parca era un drogat cand era in prezenta ei, ea fiind drogul lui. 


Elena nu putu sa nu se gandeasca ce simte pentru Katherine, dupa cele intamplate intre ei. Lucru care, evident strica buna dispozitie a orcui, in locul ei.


- Iti aduci aminte ca te-am intrebat odata cand inca eram in Mystic Falls, ce mai simti pentru 
Katherine si nu mi-ai putut da un raspuns concret ? 


- Da, imi aduc aminte. Fata lui Damon se inaspri si se indeparta de ea inainte de a o saruta.


- Crezi ca acum imi poti raspunde ? Cu toate ca observa chipul lui Damon instrainandu-se, nu se putu abtine sa nu il intrebe. Vroia sa stie adevarul, avea nevoie de el. 


- Elena..facu o pauza, apoi continua, stiu ca asemanarea dintre voi te debusoleaza in ceea ce tine de noi, dar ceea ce simt pentru tine ii diferit....


- Nu te-am intrebat ce simti pentru mine. Ma intereseaza sa stiu daca inca mai simti ceva pentru ea. 


- Sentimentele mele pentru ea au fost puternice, nu iti neg lucrul asta. Timp de multi ani, gandurile si inima mea apartineau acesteia. Damon incerca cu greu sa isi gaseasca cuvintele potrivite. Cand am vazut-o la mine in apartament, in urma cu o luna, a trezit ceva in mine. Nu iti pot descrie ce anume am simtit, insa situatia a luat o intorsatura de 90 de grade cand te-am vazut acolo, in tocul usi, privindu-ma si zambindu-mi. Nu ma mai gandeam la Katherine, ma gandeam doar cum sa iti explic, cum sa iti spun ca sa nu intelegi gresit. 


Desi stia aproximativ ceea ce simtea, ii era totusi greu sa vorbeasca despre lucruri care candva dureau, sau inca mai dor ? Totusi, Damon se aseza la masa din bucatarie, isi puse coatele pe marginea mesei si continua.


- Toata atentia mea era asupra ta. Iar in momentul cand Katherine a venit in sufragerie, tot ce vroiam si ce simteam era sa te protejez, instictele mele fiindu-mi alertate la maxim. Tot ce imi doream in momentul cand s-a prezentat ca sotie a mea, era sa o strang de gat sau sa o omor cu mainile mele. Nu o doream acolo, nu vroiam ca ea sa i-a parte la ceea ce era intre noi. Nu era dreptul ei. Nu si-l castigase, din contra. Motiv pentru care am si plecat imediat dupa ce ai parasit apartamentul. Imi era teama de ceea ce crezi despre mine, asa ca primul meu gand a fost sa vin la tine, sa iti explic, sa ma intelegi si sa nu renunti asa de usor. Gandul, inima si corpul striga cu toata taria sa iti spuna adevarul adevarat. 


Coplesita de ceea ce ii spunea, nu mai simtea nevoia sa il mai intrebe. Era de ajuns ce ii spusese si judecand dupa chipul si expresia sa, nu i-a fost prea usor sa spuna ceea ce simtea. 


- Iti multumesc pentru sinceritate, Damon. Elena s-a asezat langa el, luandu-i o mana intre ale ei, apoi zambindu-i. Era cel mai frumos zambet, cel mai colorat, mai cristalin si mai sincer, dupa judecata lui Damon. 


- Cu doar un zambet de al tau Elena, faci ca imposibilul sa devina posibil, termina acesta de zis.
Elena nu putu sa nu se simta flatata in fata cuvintelor lui si drept rasplata ii darui un sarut menit doar pentru el. 


- Totusi, tu nu mi-ai spus ce simti pentru mine... Dupa calculele lui, trebuia sa simta ceva special, poate chiar deosebit, analizand faptul ca fusese virgina si il alesese pe el, dintre atatia.


Nu fusese niciodata pusa in situaia in care trebuia sa isi gaseasca cuvinte pentru ceea ce simtea. 


- Hmm, sper sa nu iti i-a cat mi-a luat mie, desi urechile vor fi mai ascutite ca niciodata. Zise el zambind.


- Voi incerca sa fiu cat mai directa pot. Elena incerca sa traga de timp, astfel sa il tina pe Damon 
cat putea in suspans. Adora lucrul acesta, desi unora nu numai ca le strica interesul, dar si judecau gresit. 


- Ii de ajuns daca iti voi spune ca un singur nume, un singur barbat, o singura privire si o singura atingere a fost de ajuns ca inima mea sa iti apartina pe de-a intregul ? 


- Mai mult ca suficient. Chipul lui Damon se lumina cand ii auzi cuvintele Elenei. Nu parea ca o declaratie de dragoste, dar totusi. Pentru el insemna mai mult decat pentru oricine. In sfarsit tot ce isi dorise, obtinuse. O lua pe Elena ca pe un ursulet de plus si o puse in bratele lui, unde se incadra perfect, sarutand-o si dandu-i toata afectiunea de care dispunea si credeti-ma, era considerabila. 


- Pot sa iti spun un secret ? Continua Damon


- Sunt numai urechi. Replica Elena dandu-i inca un sarut, dar de data asta pe nasuc.


- In seara cand ne-am pus dorintele. Dorinta mea nu era nici pe departe ce iti spusesem tie. Gestul facut de el, arata de parca ii parea rau pentru ca o mintise, dar cum putea sa ii spuna inca din prima lor intalnire ca dorinta lui, o implica in totalitate pe ea. Nu numai ca nu era logic, dar pentru o fata ca ea, era chiar absurd. 


- Si, pana la urma, ce continea dorinta ta ? Desi o durea umpic faptul ca a mintit-o, nu putea sa il judece, nu ? 


- Tu. A fost tot ce a zis. 


- Eu ? Elena se ridica din bratele lui si se aseza, devenind mai atenta ca niciodata. 


- Am cerut ca tu sa nu fi ca ea, ca tu sa fi doar pentru mine. Indreptandu-si privirea spre ea, lua o gura de aer si continua.


- Cand te-am sunat in dimineata aia, motivul a fost sa vad cum esti. Sa imi dau seama daca meriti mai mult, sau daca nu. 


- Si care a fost raspunsul ? 


- Cred ca faptul ca sunt aici, explica totul. Dar..


- Dar, ce ? 


- Am incercat sa te privesc ca o prietena, nu vroiam sa stric ceea ce se nascuse intre noi. 


- Acestea au fost si gandurile mele seara trecuta. Imi era teama. Explica Elena.


- Stiu, micuto. Si ma bucur enorm pentru pasul pe care l-am facut. 


- Nu cum ma bucur eu. Incheia Elena inainte de ai da un sarut. Destul cu vorba. Seara trecuta la restaurant, aveam alte planuri pentru ziua asta, iti amintesti ?


Se ridica de la masa, facandu-i cu ochiul si inainta in sufragerie cu Damon in urma ei. 


- Ce ti-ai propus ? Auzi vocea lui Damon din spatele ei. 


- Sa avem o zi de neuitat. Dupa acele vorbe Elena o lua la fuga spre dormitor, dar nu inainte de a ii se adresa.


- Ai de gand sa ramai acolo, sau ne vom rasfata cu o baie fierbinte ? Tonul pe care il folosi era provocator. Damon nici nu statuse pe ganduri ca in mai putin de cateva secunde era in cada, asteptand-o. 


7 comentarii:

  1. genial abea acum am citit capitolul 11 si ma-m bucurat cand am vazut una din partile mele preferate din Atingerea dragostei-Vieti impinite
    in caz ca mai ai nevoie de scene indiare uite ceva sa te inspire DULCE MANIE-SANDRA BROWN ,COMORI TAINUITE-NORA ROBERTS
    astept continuarea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut Flora, la fel cum ma bucur ca te-ai decis sa arunci o privire pe aici si multumesc de recomandari. Promit sa tin cont de ele.
    Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze ca n-am mai lasat comentarii.

    Si ca sa ma revansez...Absolut superbe capitolele:X:X:XEsti senzationala,fato!Tine-o tot asa:X
    Si multa bafta in continuare!
    App,ai o leapsa pe blogul meu:)

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o leapsa pentru tine scumpo...
    Pupici,
    Xoxo
    ~Bebexutza

    RăspundețiȘtergere