marți, 3 aprilie 2012

Feelings consumed







- Dansezi ? in momentul cand m-am intors, ochii mei s-au invit de o pereche de ochii, albastri ca cerul. Frumusetea lui era coplesitoare, una care iti acapara toata atentia. Parul negru ca abanosul, o inaltime de 1,80 si niste buze care te invita sa le saruti.
- Elena Gilbert, am intins mana amabila.
- Damon Salvatore ! a raspuns el cu o voce sexi, defapt cea mai sexi voce care am auzit-o vriodata.
- Imi pare bine... am ramas uitandu-ma la el fara sa scot nici o vorba.
- La fel si mie, Elena ! Deci, imi acorzi acest dans ? avea un mod de a se exprima si de a vorbi aparte.
- Sigur !
L-am urmat, uitandu-ma la mainiile noastre cat de bine se potriveau, pareau facute una pentru cealalta. Era o melodie frumoasa cantata de Massari- Rush The Floor, deabea incepuse cand m-am trezit lipita de corpul lui Damon, uitandu-se insistent la mine, facandu-mi intregul corp sa vibreze de emotie. Nu imi statea in caracter timiditatea, din contra. Asa ca am preferat sa iau atitudine, fiind pe teritoriul meu, aveam sa castig.
- Dansezi foarte bine ! mi-a soptit el l-a ureche.
- Multumesc si tu la fel. i-am raspuns incercand sa par cat de normal puteam, desi imi era greu sa recunosc, barbatul acesta imi intimida orice parte a corpului si a mintii. Imi era destul de greu sa par nonsalata in preajma lui.
- Dupa acest cantec ma voi opri, daca nu te deranjeaza. mi-a zis el luandu-mi mana intr-a lui. Era destul de corect, nu ? Adica aveam deja cateva melodii dansate si sincer, eram si eu umpic obosita.
- Nici o problema. am zis eu simtind cealalta mana a lui pe spatele meu, semn ca as putea si eu foarte bine sa imi odihnesc mainiile in jurul gatului lui...ascultand melodia " When I Look At You ".
- O melodie foarte reusita, am zis eu incercand sa deschid un subiect de conversatie, nu faceam altceva decat sa ne privim de parca ne-am devora.
- Nu ii genul meu de muzica, dar cred ca este frumoasa . era absolut incredibil de frumos si de seducator, iar modul de a vorbii era atat de subtil si de bine calculat incat iti dadea impresia ca stateai de vorba cu un om de afaceri.
- Ce fel de muzica asculti ? imi era teama de raspunsul lui. Era atat de misterios incat nu te puteai astepta la ceva neobisnuit din partea lui.
- Ascult foarte rar muzica, iar cand o fac iti pot garanta ca nu ii muzica de genul acesta. Se poate spune ca ii muzica veche, mult prea veche pentru tineretul din ziua de azi. mi-a raspuns zambindu-mi ca un copil, dezvelindu-si dantura perfecta.
- Dar tu ce fel de muzica asculti ?
- Muzica din acesta discoteca cred ca ma caracterizeaza. Un gen de hip-hop si house. eram mandra de genul de muzica pe care il ascultam. Dansam de la varsta de 5 ani, parintii mei au luat-o ca pe un talent si m-au dat la dansuri.
- Vi des aici ?
- Nu pe cat as vrea, dar nu ma pot plange. Dansul ma elibereaza, iar de cate ori am ocazia, evadez umpic din lumea reala, pentru a ma refugia in dans si muzica.
- Reusesti mereu sa o faci ?
- Sa evadez ? Da !

Damon PVD
Cand s-a termnat melodia, ultima promisa din acea seara, m-am aplecat usor sa o sarut pe obraz.
- Mi-a parut bine sa te cunosc, Elena. ceea ce chiar era adevarat, trecuse ceva timp de cand nu m-am mai simtit asa de bine in compania unei femei.
- La fel si mie, Damon ! si-a pus un deget pe buzele mele, trasandu-le conturul cu o grija si o atentie impecabila, apoi s-a ridicat pe varfuriile picioarelor lasandu-mi un mic sarut si a plecat .
Gestul ei m-a lasat fara cuvinte, ramanand pe loc, uitandu-ma la ea cum se indrepta spre micul ei grup de prietenii.
- Ti-a acaparat atentia, fratioare ? mana lui batandu-ma peste umar in batjocura.
- Este uimitor de seducatoare si de frumoasa. am ramas uitandu-ma la ea aproximativ un minut.
- Ii o pustoaica ca oricare alta, hai sa mergem Damon. Vreau sa merg la vanatoare... l-am urmat pana la iesirea din discoteca.
- Stefan, eu ma intorc acasa. am zis eu dandu-mi seama ca simteam nevoia sa fiu singur.
- Esti in regula, Damon ? s-a apropiat de mine, uitandu-se ingrijorat la decaderea mea. O decadere care amentinta sa nu ma mai lase.
- Sunt ok, Stefan, dar nu am chef de vanatoare. Nu iti fa griji, voi fi bine. am plecat spre masina mea rostind un " Ai grija de tine " doar pentru el.
M-am urcat in masina, singura iubire pe care ma bazam ca nu ma va lasa niciodata.











Am mers la poligon sa fac cateva raliurii, o pasiune de cand eram adolescent. A fost o adevarata placere sa o cunosc pe Elena, mi-a amintit de pasiuniile mele si de cum ma recreeam in vremuriile bune. 
Sper surprinderea mea la poligon mai erau cateva masinii sport, se intreceau si faceau tot felul de raliurii, pentru un moment am zambit aducandu-mi aminte de micutul meu grup din liceu, dar imediat mi s-a sters zambetul aducandu-mi aminte si de fata care m-a marcat. 
- Buna, am zis tare micutului grup. 
- Buna, Damon ! s-a auzit o voce feminina din spatele unor baietii care se uitau mirati la mine. 
Dandu-se la o parte, am vazut o fata familiara. Era Elena...
- Nu-mi spune... Si asta ii o pasiune si un refugiu ? am intrebat-o, mergand sigur si incet spre ea, zambindu-i, am sarutat-o pe obraz. 
- Dragut parfumul ! am zis inhaland placut mirosul.
- Nu folosesc parfum... a zis ea, usor amuzata. 
- Mai bine, mirosul tau ii foarte placut. i-am facut cu ochiul si am aruncat o privire in jur incercand sa imi dau seama care dintre masiniile sport era a ei, dar privirea mi s-a intepenit pe o fata cu parul blond, imi parea atat de familiara prezenta ei, dar era cu spatele si nu imi puteam da seama daca chiar o cunosteam. 
- Deci, Damon... raliurii ? am auzit vocea lui Elena din spatele meu. 
- O veche pasiune, daca se poate spune asa. am zis eu intorcandu-ma spre ea. 
- Damon ?... Damon Salvatore ? 
Era ceva in vocea acea ce imi bloca gandirea si muchii. M-am intors parca rugandu-ma sa nu fie cine credeam eu ca e. Imi era asa de greu sa realizez faptul ca dupa atatia ani o voi intalnii din nou, incat o parte din mine vroia sa o ia la fuga, sa se ascunda si sa numai iese niciodata. 
- Rebecka ? vocea imi era sparta.
- Incredibil ! Credeam ca ai renuntat ... a zis ea analizandu-ma din cap pana in picioare.
- Faptul ca sunt aici nu da de inteles ca am aceleasi obiceiuri, Rebecka . era o situatie destul de incomoda pentru amandoi, desii trecuse anii de cand o vazusem ultima oara, inca mai trezea in mine sentimente ce credeam ca au murit.
- Va cunosteti ? vocea Elenei m-a trezit la realitate.
- Suntem mai mult decat simple cunostinte, Elena. a raspuns ea zambindu-i
- Baieti ce ar fi sa ne apucam de treaba ? am vazut-o pe Elena indreptandu-se cu pasi siguri spre bijuteria ei. Avea un lamburghini verde foarte frumos si dupa cum arata bine intretinut... Privirea imi era blocata in directia ei, parea atat de sigura si de sexi la volan incat imi atrasese toata atentia de partea ei.
- Damon, ma auzi ? am observat mana Rebeckai fluturand prin fata mea, semn ca nu ascultasem nimic din ce imi zicea ea.
- Da, te aud ! raspunsul meu era sec si fara nici o vlaga.
- Putem merge undeva sa stam de vorba ? 
- Poate, dar nu astazi ! i-am facut Elenei cu mana, in semn sa isi opreasca motorul.
Indreptandu-ma spre ea, am intrebat-o daca face fata unei provocari.
- Daca crezi ca vei face fata unei partide pierdute, de ce nu ? raspunsul ei a fost foarte sigur si in acelasi timp foarte dulce, ma refer la tonul vociei ei. 
Inainte sa ma urc in masina am aruncat o ultima privire in directia unde o lasasem pe Rebecka, insa m-am calmat sa vad ca numai era acolo. 
Masina Elenei era in drept cu a mea cand a inceput numaratoarea inversa. 
................................................................................................................................................
- Trebuie sa recunosc ca esti un adversar pe masura.
- La fel si tu, micuto. Nu am mai vazut nici o fata sa conduca atat de bine ca tine. 
- Totusi, victoria iti revine tie. Elena i-a facut cu ochiul 
- Cred ca ar trebui sa sarbatorim, nu ? 
- Ii un bar pe aproape, mereu sarbatorim victoria cuiva acolo, bucurandu-ne de parca este a noastra. a zis ea cu un zambet perfect de dragut, indrumandu-ma spre masini. 
Eram pe punctul de a inchide usa de la masina, cand aceasta a fost oprita de o mana mult prea iute pentru a fi oprita la timp. Oprita ii un mod mai dragut de a eticheta faptul ca a fost smulsa din tatani.
- Imi esti datoare cu una nou nouta, Rebecka. simteam cum sangele imi pulsa din ce in ce mai tare. Pentru o fractiune de secunda imi venea sa ii smulg si eu capul de pe umeri, dar o asemenea incercare avea sa fie inutila. Era cu mult mai puternica decat mine. 
- Putem negocia ? rasul ei mi-a inundat sufletul, uitasem cat de mult o doream si cat de mult o iubisem. In momentul acela chiar uitasem, era atat de fermecatoare, stand in fata mea amuzata dar si sigura pe ea. O combinatie dulce si sexi, exact pe gustul meu.
- Inainte de toate, vreau sa vad ce ai de gand sa faci cu Elena. A vazut totul, cred ca merita o explicatie. am aratat inspre masina Elenei, era inca acolo cu motorul pornit, probabil uitandu-se in oglinda incercand sa isi explice ce naiba se intamplase cu adevarat...
- Nu cred ca asteapta o explicatie, stie ce s-a intamplat. motorul masini Elenei se auzea mai tare acum, cred ca se pregatea sa plece. Lasandu-se singuri, Rebecka m-a luat de mana fluturandu-si din gene exact ca o pisica lingusitoare. 
- Putem pleca ? 












................................................................................................................................................
Punandu-si vechile obiceiuri in alicare, ea era la volan.  In fata noastra erau scarile unui hotel de lux, exact viata care ii place Rebeckai. Cu un mic gest m-a invitat sa ies din masina, urmandu-o pe scari, a constrans un portar si fata de la receptie pentru apartamentul prezidential. Tipic ei ! 
Eram in fata liftului cand mainile ei incepeau sa devina mai jucause decat de obicei. 
- Chiar ii necesar sa asteptam liftul ? intrebarea mea era umpic ne la locul ei, dar chiar nu stiam ce sa ii zic.
- Aparentele conteaza, Damon ! la fel de cocheta ca pe vremuri, nu se schimbase deloc. Ajunsi in lift, a apasat pe butonul care ne ducea la ultimul etaj, usile nu s-au inchis bine cand Rebecka m-a sarutat atat de pasinoal incat imi pierdusem si ultimul gand rational. 
- Cred ca ar trebui sa asteptam pana ajungem la apartament, am auzit-o spunandu-mi acele cuvinte printre saruturi.
- Sau am putea incepe de acuma, dorinta de a o devora complet era mult prea mare, mult prea puternica pentru a astepta.
Usile liftului s-au deschis facandu-ne loc de iesire, ea si-a despartit picioare asezandu-le perfect pe soldurile mele, cu doar o miscare am ajuns langa pat, asezand-o delicat. Adoram sa o admir inainte de toate, trecuse atat de mult timp de cand nu am mai facut asta cu o femeie incat vroiam ca acele momente sa nu se sfarseasca.
- Ce bei ? cuvintele ei m-au adus la realitate, intelegand ca nu totul avea sa fie atat de repede.
- Ca de obicei frumoaso ! privind-o cum se ridica de pe pat in stil de felina, se indrepta spre barul din stanga camerei... Abea acum puteam sa imi dau seama cum era apartamentul in care ma adusese. Patul rotund din mijlocul camerei era imens, barul se incadra perfect decoratiunii. Probabil eram preocupat de descrierea apartamentului, caci nici nu o vazusem pe Rebecka cand isi schimbase imbracamintea, alegand doar o pereche de bikini si un sutien de culoarea panterei. Era divina, fermecatoare, sexi si in acelasi timp chipul ii era atat de frumos si dulce incat era combinatia pefecta pentru o femeie. 
Rebecka PVD
Nu se schimbase deloc cu trecerea timpului si cand zic asta nu ma refer la infatisare, ci la suflet... Corpul lui era exact asa cum mi-l aminteam cu putine schimbari in bine, dar totusi inca mai avea ceva ce ma lasa fara grai, fara rasuflare. Ma indreptam spre el cu pasi provocatori, in mintea mea deja se declansa tot felul de scene erotice. Uitasem cum ii sa simti asa ceva pentru un barbat, inca de cand ne-am despartit inima imi tanjea dupa atingerile, vorbele, privirile si atentia lui. 
I-am intins paharul lui care continea wisky, bautura lui preferata inca din adolescenta. Inca un lucru care nu se schimbase la el, adoram asta la el. 
- De ce te-ai intors ? intrebare lui imi reduse toate scenele care le aveam inainte de timp.
- M-am intors pentru ca nu te-am putut uita si pentru ca vroiam sa mai fiu inca odata cu tine, sa iti pot simti caldura trupului peste al meu, sa ma pot contopi la atingerea ta..
- Sunt profund flatat, spuse el cinstit ! Dar daca pentru tine este ceva ocazional, nu stiu, in schimb daca si pentru mine va fi asa. 
Mi-am trecut degetele peste obrazul lui, ca o mangaiere diafana. 
- Avand in vedere faptul ca in urma cu foarte multi ani, relatia dintre noi s-a dovedit a fi un dezastru, acum la maturitate, cred ca suntem destul de copti ca sa nu fie chiar ocazionala. Sau intentionezi sa traiesti o viata de celibrat ? 
Tremura la atingerea degetelor mele 
- Nu semeni cu nici o femeie pe care am cunoscut-o vriodata.
In lumina slaba, frumusetea ei parea exotica.
El incerca sa nu se holbeze cand ea isi scoase sutienul si lasa la vedere sani dezgoliti si forma lor perfecta. 
Locul unde era el era ingust, ceea ce nu ii dadea loc Rebeckai sa se eschiveze in momentul cand isi puse bratele in jurul gatului lui. Vocea ei, parfumul ei, trupul ei minunat si suplu ii invadara toate simturile. 
- Ai scos si ultima farama de cunostinta din mine, Rebecka, spuse el cu vocea intretaiata. Aproape cred ca putem fi iubiti fara sa declansam un alt dezastru. 
- Putem fi impreuna fara sa ne distrugem unul pe celalalt. Rebecka se dadu inapoi si-l lua de mana, Iti promit ! Acum, vino . Lumina slaba o facea sa arate mai perfect decat intr-un vis. O femeie incredibila, frumoasa, deosebita de oricare alta, puternica...care putea oferi fara sa ceara sufletului in schimb. 
Prin intre bucurie si teroare in fata indrazneli ei, Damon se lasa condus de ea pana in asternuturile reci ale imensului pat. 
- M-ai fascinat cand ai incercat vitejeste sa te abti, dar acum ca ai dat frau liber dorintei, esti incredibil de irezistibil. Cu cateva saruturi ea isi dadu seama ca era delicios si dorea sa il respire, sa-l guste, sa-l devoreze, sa-l ia in fiinta ei.
Degetele lui lungi o mangaiau pe spate. Se simteau atat de bine impreuna incat el nici nu isi dadu seama ca Rebecka ii scosese camasa. Blugi lui ii acoperea o parte importanta a corpului, dar ea era fascinata de ceea ce putea vedea pana in acel moment. 
- Nu te misca, ii porunci ea. Vreau sa te fac sa iti pierzi capul. 
- AI facut-o deja, gemu el, dar cu toate astea ramase nemiscat ca o statuie in timp ce ea isi plimba mainile si limba pe pielea lui ferma. Lucru pe care Damon nu avea de gand sa stea sa il savureze in liniste. I-a cuprins spatele cu mainile lui puternice si ferme ale unui barbat viu. Acum el era deasupra ei, masurandu-i sani cu marimea mainii, masandu-i tandru s-a aplecat sa o sarute. Sarutul era pasional, dadea de gol partea intunecata din amandoi, partea animalica care o ascundeau de prea mult timp. Doreau sa se devoreze si asta faceau, dand frau liber in fata dorintei si a sentimentelor ce se renasteau intre ei. 
- Cum de poti arata in egala masura nevinovata ca Eva si ispititoare ca Afrodita ? 
- Nu sunt nici Eva, nici Afrodita, desi ma bucur ca ma vezi asa. Si tu esti frumos Damon, dar nu si nevinovat, cred eu. 
- Categoric nu sunt nevinovat, dar in seara asta ma simt de parca am renascut, de parca ar fi prima oara...
Dorinta din ochii lor era peste orice ratiune. Revenind unde ramasesera, corpurile lor se incalzeau cu dorinta si pasiunea dintre ei. 
Buzele lui coborara pe trupul ei, sugandu-i usor sanii, iar ea isi ingropa degetele in parul lui. Abea simtea mana cand ii mangaia coapsa, pana cand degetele lui alunecara in locul secret si umed. 
Ea se legana, aproape sa-si piarda simtirea, in timp ce gura lui cobora. Limba lui in jurul buricului ei, buzele lui pe abdomenul ei...
- Oh, Doamne ! Cand caldura limbii si a gurii lui pricepute acoperi centul plin de sensibilitate dintre picioarele ei, ea exploda necontrolat. Isi misca soldurile intr-un spasm, infingandu-si degetele in parul lui. El ii acoperi gura cu mana ca sa-i inabuse tipatul, in timp ce ea se lasa prada unui extaz nebun. 
Nu isi mai amintea sa fi simtit asa ceva pentru sau cu un alt barbat, era unic, era perfect pentru ea si ea pentru el. 
Cand incepu sa-si revina, el se ridica si se muta intre genunchi ei. Sa o patrunda fu ca un gest de posesie, in afara unui scurt moment de rezistenta ascutita, dupa care se unira in intimitatea absoluta. Cuprinsa de ametela, ea deschise ochii si vazu marea albastra revarsandu-se in ochii lui. Rebecka incepu sa se legene sub el, iar el intra si mai adanc, umplandu-i trupul cu noi senzatii. Miscare ei ii adusese un orgasm la fel de innebunitor cum fusese si pentru ea. Gemu neajutorat, impinse din nou si din nou, ea inchise ochii strans, savurand aromele bogate de sex si pacea de dupa furtuna. 
Visase de mult la asta, dar Damon intrecuse orice vis ! 

 Sfarsit !!!


                                                                                              ( Celibat- stare civila a celibatului, burlacie ) 
                                          


3 comentarii:

  1. OMG...Rebekah...love you
    Inceputul era atat de ptomitator cu privire la Damon si Elena....atat de dulci erau toate...pana intr-un moment dat situatia a luat intorsatura fetei cu parul blond stand cu spatele si dandu-i fiori lui Damon....
    Superb.... mai vreau deastea :))
    :*:*:*:*:*:*
    Xoxo
    ~Bebexutza

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu planuiam asta de la bun inceput. Dar cum ai zis si tu, totul intre Elena si Damon mergea bine si era de asteptat ca la sfarsit sa ramana cu ea... Si vor mai fi, crede-ma !!!

    Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu mai vreau!!!!A fost superb!!
    Ahhh...Damon and Rebekha...iubesc cuplul asta :X

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere